ESCOLA DE CICLISME A MANRESA

El passat dia 24 d’octubre de 2017 va quedar inaugurat el nou circuit de ciclisme al recinte del Congost, a Manresa, gràcies a un acord amb l’Ajuntament de Manresa.

S’està treballant en la instal·lació del circuit ciclista en un espai municipal de 8.265 metres quadrats situat als terrenys de terra a la Zona Esportiva del Congost, a l’antic camp de beisbol. El projecte compta amb tècnics titulats i de referència per seguir eixamplant la pràctica d’aquest esport des de la base.

El projecte s’ha forjat amb l’empenta del club Esport Ciclista Manresà, però, s’ha complementat amb la creació d’un nou club denominat Club Ciclisme Manresa Bages que estarà dedicat única i exclusivament a la formació dels nostres joves (4-14 anys) en la pràctica de la bicicleta i modalitats de BTT, Bike-trial, ciclocrós, BMX.

L’activitat va començar el dimarts dia 7 de novembre de 2017, seguint amb una freqüència setmanal els dimarts i dijous en l’horari entre 17:30h i les 19:30h. Posteriorment, es faran sortides els dissabtes al matí.

Veniu a provar-ho!!! Primera classe gratuïta i sense compromís.

Per a més informació visitar www.escolaciclismemanresa.cat

També es pot contactar per correu a; ecm@escolaciclismemanresa.cat o al telèfon 676 409 835.