RESULTATS MARXA
RECULL DE FOTOS MARXA 2019

MARXA CICLOTURISTA JUFRÉ RIUPRIMER  7 de juny de 2020

La setena edició de LA MARXA JUFRÉ RIUPRIMER tindrà lloc el diumenge 9 de juny de 2019 a Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona), la marxa modifica lleugerament el seu espai al calendari a causa de la jornada electoral que es viurà el proper 26 de maig.

Obrim inscripcions al dia 1 de març!!!

Mantindrem el recorregut de l’any passat sortint del poble en direcció Vic i enfilant cap al port de La Trona, escenari habitual de la Volta Ciclista a Catalunya, la Setmana Catalana o del conegut Ral·li Catalunya Costa Brava. A partir d’aquest punt anirem en direcció Alpens, passant per la Riera de Merlès. Els participants del recorregut curt aniran cap a Prats de Lluçanès punt que coincidirà amb els de la ruta llarga que vindran de Gaià, Navàs i d’Avinyò. A partir de Parts de Lluçanès el recorregut serà el mateix per les dues distàncies seguint en direcció a Oristà on ens trobarem uns tobogants força impressionants, seguidament pujarem l’Alt de Fontfreda i ja baixarem cap a Riuprimer coincidint així amb l’última baixada de les últimes edicions.

D’aquesta manera mantenim el recorregut que tanta bona expectació va tenir l’any passat passant per carreteres molt tranquil·les, poc transitades i amb un paisatge realment espectacular. Circularem per les comarques d’osona, el Bages i el Berguedà, carreteres poc conegudes però molt atractives.

Aquest circuit ha estat dissenyat pels mateixos cicloturistes del nostre Club, ja que és una zona que cada vegada els ciclistes d’Osona i tenen més tirada i on hi troben la tranquil·litat i el bon paisatge. També cal destacar en general el bon estat de l’asfalt en les carreteres gràcies això és un recorregut que anima sempre a rodar amb un bon ritme.

El recorregut llarg té 154,0 km i un desnivell positiu de 2.445 metres mentre que el curt en té 111 i un desnivell de 1.731 metres.

L’objectiu, com sempre, de La Marxa és gaudir d’una matinal de ciclisme amb bona companyia per un entorn privilegiat, amb carreteres bones i molt tranquil·les i amb uns avituallaments abondants i de qualitat finalment amb el dinar complert de fideuà i carn a la brasa per gaudir de tot l’esforç realitzat.

La Marxa cicloturista Jufré Riuprimer, d’acord amb la Federació Catalana de Ciclisme, incorpora les mesures necessàries per garantir la seguretat dels participants amb un únic objectiu: que sigui una jornada festiva per compartir i gaudir del nostre esport preferit!

Estigueu molt atens als diferents canals de comunicació, us anirem informant de més novetats!

Salut i pedals!

La recollida de dorsals la podreu fer en dues ocasions:

  1. El dissabte dia 08 de juny a la botiga Fanatik de Vic a partir de les 17.00 h i fins a les 20.00 hores.
  2. El mateix diumenge dia 09 de juny entre les 7.00 h i les 7.45 h a la sortida de la Marxa.

En aquesta edició, mantenim l’opció de comprar l’armilla paravent GOBIK una peça valorada entre 40 i 45€ i que gràcies als patrocinadors la podreu adquir a un preu excepcional de 18€ .

En el moment de fer la inscripció, hi ha l’opció de demanar-la i escollir la talla. Consulteu la vostra talla a Talles Gobik

L’armilla paravent és de gran qualitat. Està confeccionada amb un teixit multifilament transpirable que permet l’eliminació de la suor i manté sempre el cos ben sec. Una peça molt recomanable.

Pla d’entrenament general per la Marxa Jufré Riuprimer

És un pla que es recomana previament haver realitzat una prova d’esforç per comprovar l’estat de salut de l’atleta així com altres problemes mèdics.
Es seguirà la rigurositat científica com en tot procés d’entrenament i que des de C2 intentem implantar en cada esportista.
El pla es presenta en format de 8 microcicles agrupats en dos mesocicles de 4 setmanes, amb lo qual hi ha una progressió del volum i l’intensitat a mesura que s’acosta el dia de la marxa.
L’entrenament no s’ajusta a la realitat de cada usuari però si que dona unes pautes bàsiques en quan a estructura de l’entrenament per tal d’arribar bé de forma a la prova del calendari.
Les zones d’intensitat venen determinades de forma genèrica en funció de la FC max.
Per poder individualitzar és necessari una entrevista prèvia i concretar millor les necessitats de cada esportista, tot ell a: www.codinachcoach.com o cycling@codinachcoach.com

Organització dins la Marxa “Team Marxa CMP”

Aquest any també mentanim la figura del corredor “organitzador”. És un corredor amb experiència, que pot ser exprofessional, corredor amateur en actiu o bé un ciclista experimentat a fer marxes cicloturistes, que ens acompanyarà, vetllarà per la vostra seguretat i serà un referent en tot moment.

Aquests ciclistes estaran identificats amb un mallot especial de l’ ORGANITZACIÓ i tindran diferents funcions dins la Marxa. D’entre les seves funcions, en destaquem les següents:
– Estar en els petits grups de ciclistes que es vagin
formant
– Donar informació del recorregut, avituallaments i serveis
– Organitzar el grup per tal de dotar el corredor de la màxima seguretat
– Tenir contacte directe amb l’organitzador per qualsevolimprevist que passi (accident, problema mecànic, etc.)
Pensem que poden ser una gran ajuda i motivació

RECORREGUT LLARG
154 kms i 2.445m

RECORREGUT CURT
111 kms i 1.731 m

  7 DE JUNY DE 2020

  INSCRIPCIONS

Obrim el dia 1 de Febrer

  PREU

Inscripcions Federats:

Properament

Inscripcions NO Federats:

properament

GALERIA DE FOTOS

VII Marxa Jufré Riuprimer 2019

VI Marxa Jufré Riuprimer 2018

V Marxa Jufré Riuprimer 2017

IV Marxa Jufré Riuprimer 2016

III Marxa Jufré Riuprimer 2015

II Marxa Jufré Riuprimer 2014

I Marxa Jufré Riuprimer 2013

GALERIA DE VÍDEOS

Institucions

Patrocinador principal

Amb col·laboració

Patrocinadors

Col·laboradors