Marxa Cicloturista Jufré Riuprimer 2019-03-04T21:39:21+01:00
INSCRIU-TE A LA MARXA

MARXA CICLOTURISTA JUFRÉ RIUPRIMER 9 de juny de 2019

La setena edició de LA MARXA JUFRÉ RIUPRIMER tindrà lloc el diumenge 9 de juny de 2019 a Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona), la marxa modifica lleugerament el seu espai al calendari a causa de la jornada electoral que es viurà el proper 26 de maig.

Obrim inscripcions al dia 1 de març!!!

Mantindrem el recorregut de l’any passat sortint del poble en direcció Vic i enfilant cap al port de La Trona, escenari habitual de la Volta Ciclista a Catalunya, la Setmana Catalana o del conegut Ral·li Catalunya Costa Brava. A partir d’aquest punt anirem en direcció Alpens, passant per la Riera de Merlès. Els participants del recorregut curt aniran cap a Prats de Lluçanès punt que coincidirà amb els de la ruta llarga que vindran de Gaià, Navàs i d’Avinyò. A partir de Parts de Lluçanès el recorregut serà el mateix per les dues distàncies seguint en direcció a Oristà on ens trobarem uns tobogants força impressionants, seguidament pujarem l’Alt de Fontfreda i ja baixarem cap a Riuprimer coincidint així amb l’última baixada de les últimes edicions.

D’aquesta manera mantenim el recorregut que tanta bona expectació va tenir l’any passat passant per carreteres molt tranquil·les, poc transitades i amb un paisatge realment espectacular. Circularem per les comarques d’osona, el Bages i el Berguedà, carreteres poc conegudes però molt atractives.

Aquest circuit ha estat dissenyat pels mateixos cicloturistes del nostre Club, ja que és una zona que cada vegada els ciclistes d’Osona i tenen més tirada i on hi troben la tranquil·litat i el bon paisatge. També cal destacar en general el bon estat de l’asfalt en les carreteres gràcies això és un recorregut que anima sempre a rodar amb un bon ritme.

El recorregut llarg té 154,0 km i un desnivell positiu de 2.445 metres mentre que el curt en té 111 i un desnivell de 1.731 metres.

L’objectiu, com sempre, de La Marxa és gaudir d’una matinal de ciclisme amb bona companyia per un entorn privilegiat, amb carreteres bones i molt tranquil·les i amb uns avituallaments abondants i de qualitat finalment amb el dinar complert de fideuà i carn a la brasa per gaudir de tot l’esforç realitzat.

La Marxa cicloturista Jufré Riuprimer, d’acord amb la Federació Catalana de Ciclisme, incorpora les mesures necessàries per garantir la seguretat dels participants amb un únic objectiu: que sigui una jornada festiva per compartir i gaudir del nostre esport preferit!

Estigueu molt atens als diferents canals de comunicació, us anirem informant de més novetats!

Salut i pedals!

En aquesta edició, mantenim l’opció de comprar l’armilla paravent GOBIK una peça valorada entre 40 i 45€ i que gràcies als patrocinadors la podreu adquir a un preu excepcional de 18€ . En els pròxims dies us en presentarem el disseny.

En el moment de fer la inscripció, hi haurà l’opció de demanar-la i escollir la talla.

L’armilla paravent és de gran qualitat. Està confeccionada amb un teixit multifilament transpirable que permet l’eliminació de la suor i manté sempre el cos ben sec. Una peça molt recomanable.

La recollida de dorsals la podreu fer en dues ocasions:

  1. El dissabte dia 08 de juny a la botiga Fanatik de Vic a partir de les 17.00 h i fins a les 20.00 hores.
  2. El mateix diumenge dia 09 de juny entre les 7.00 h i les 7.45 h a la sortida de la Marxa.

RECORREGUT LLARG
154 kms i 2.445m

RECORREGUT CURT
111 kms i 1.731 m

  9 DE JUNY DE 2019

  INSCRIPCIONS

INSCRIPCIONS OBERTES

  PREU

Inscripcions Federats:

» 1 de març fins 31 de març 22€
» 1 d’abril fins al 21 de maig 25€
» 22 de maig fins 4 de juny 30€

Inscripcions NO Federats:

» 1 de març fins 31 de març 28€
» 1 d’abril fins 21 de maig 31€
» 22 de maig fins 4 de juny 36€

Preu de l’armilla paravent 18€*

*No inclosa en l’inscripció

GALERIA DE FOTOS

VI Marxa Jufré Riuprimer 2018

V Marxa Jufré Riuprimer 2017

IV Marxa Jufré Riuprimer 2016

III Marxa Jufré Riuprimer 2015

II Marxa Jufré Riuprimer 2014

I Marxa Jufré Riuprimer 2013

GALERIA DE VÍDEOS

Institucions

Patrocinador principal

Amb col·laboració

Patrocinadors

Col·laboradors

Inline
Inline