INSCRIU-TE AQUÍ
RECULL DE FOTOS MARXA 2019

MARXA CICLOTURISTA JUFRÉ RIUPRIMER  7 de juny de 2020

La vuitena edició de la MARXA JUFRÉ RIUPRIMER  es celebrarà el diumenge dia 7 de juny a Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona).

Tenim obertes les inscripcions des del dia 1 de febrer.

Atès l’èxit d’acceptació dels recorreguts de l’edició anterior, la MARXA  JUFRÉ RIUPRIMER repeteix els itineraris que travessen els espectaculars paisatges de les comarques d’Osona, el Bages i el Berguedà; i sempre circulant per carreteres molt tranquil·les i amb un asfalt en bon estat que afavoreix rodar a un bon ritme. I ho sabem, perquè el circuit ha estat dissenyat pels mateixos ciclistes del nostre club.

El recorregut llarg és de 154 km i un desnivell acumulat de 2.445 m. I el recorregut curt és de 111 km i un desnivell acumulat de 1.731 m. Sortirem de Santa Eulàlia de Riuprimer per anar a pujar el port de la Trona, escenari habitual de la Volta Ciclista a Catalunya, la Setmana Catalana o del Ral·li Catalunya Costa Brava. Seguirem en direcció a Alpens i la riera de Merlès. Abans d’arribar a Prats de Lluçanès i just després d’un avituallament, trobarem la bifurcació del recorregut curt i llarg. Els dos recorreguts es retrobaran a la part final de la Marxa per encarar el temut “Dragon Khan” i l’alt de Font Freda.

El recorregut llarg incorpora quatre avituallaments, i el recorregut curt n’ofereix tres. I quan arribem, podrem gaudir d’una bona dutxa i un dinar complet (amanida, fideuà, carn a la brasa, postres, cafè….) gràcies a la col·laboració dels voluntaris i el poble de Santa Eulàlia de Riuprimer.

Les marxes cicloturistes no són proves competitives i, en aquest sentit, apliquem les mesures i  directrius de la Federació Catalana de Ciclisme per garantir la seguretat dels participants.

Les inscripcions es tancaran quan s’esgotin les places disponibles o, a tots els efectes, el dimarts dia 2 de juny a les 24 h.

El nostre objectiu és que gaudeixis d’una gran pedalada, amb la millor companyia i que t’ho passis bé pedalant en un entorn únic. Et suggerim que ens segueixis als diversos canals de La Marxa per informar-te de les novetats:

www.jufrecycling.com

Instagram

Facebook

Twitter

RECORREGUT LLARG 154 kms i 2.445m

RECORREGUT CURT 111 kms i 1.731 m

La recollida de dorsals la podreu fer en dues ocasions:

  1. El dissabte dia 6 de juny a la botiga Fanatik de Vic a partir de les 17.00 h i fins a les 20.00 hores.
  2. El mateix diumenge dia 7 de juny entre les 7.00 h i les 7.45 h a la sortida de la Marxa.

Com a novetat aquest any oferirem l’opció de comprar el mallot i culot oficial de la Marxa, com sempre gràcies a la marca GOBIK unes peçes molt valorades i de gran qualitat i que gràcies als patrocinadors les podreu adquir a uns preus realment excepcionals de 20 i 65€ respectivament .

En el moment de fer la inscripció, hi ha l’opció de comprar-ho i escollir la talla. Consulteu la vostra talla a Talles Gobik

PROPERAMENT US PRESENTAREM ELS DISSENYS!

Pla d’entrenament general per la Marxa Jufré Riuprimer

És un pla que es recomana previament haver realitzat una prova d’esforç per comprovar l’estat de salut de l’atleta així com altres problemes mèdics.
Es seguirà la rigurositat científica com en tot procés d’entrenament i que des de C2 intentem implantar en cada esportista.
El pla es presenta en format de 8 microcicles agrupats en dos mesocicles de 4 setmanes, amb lo qual hi ha una progressió del volum i l’intensitat a mesura que s’acosta el dia de la marxa.
L’entrenament no s’ajusta a la realitat de cada usuari però si que dona unes pautes bàsiques en quan a estructura de l’entrenament per tal d’arribar bé de forma a la prova del calendari.
Les zones d’intensitat venen determinades de forma genèrica en funció de la FC max.
Per poder individualitzar és necessari una entrevista prèvia i concretar millor les necessitats de cada esportista, tot ell a: www.codinachcoach.com o cycling@codinachcoach.com

Organització dins la Marxa “Team Marxa CMP”

Aquest any també mentanim la figura del corredor “organitzador”. És un corredor amb experiència, que pot ser exprofessional, corredor amateur en actiu o bé un ciclista experimentat a fer marxes cicloturistes, que ens acompanyarà, vetllarà per la vostra seguretat i serà un referent en tot moment.

Aquests ciclistes estaran identificats amb un mallot especial de l’ ORGANITZACIÓ i tindran diferents funcions dins la Marxa. D’entre les seves funcions, en destaquem les següents:
– Estar en els petits grups de ciclistes que es vagin
formant
– Donar informació del recorregut, avituallaments i serveis
– Organitzar el grup per tal de dotar el corredor de la màxima seguretat
– Tenir contacte directe amb l’organitzador per qualsevolimprevist que passi (accident, problema mecànic, etc.)
Pensem que poden ser una gran ajuda i motivació

RECORREGUT LLARG
154 kms i 2.445m

RECORREGUT CURT
111 kms i 1.731 m

  7 DE JUNY DE 2020

  PREU

Inscripcions Federats:

» 1 de febrer  fins 31 de març 22€

» 1 d’abril fins al 17 de maig 25€

» 18 de maig fins 2 de juny 30€

Inscripcions NO Federats:

» 1 de març fins 31 de març 30€

» 1 d’abril fins 17 de maig 33€

» 22 de maig fins 2 de juny 38€

Preu Mallot 20€*

Preu Culot 65€*

*No inclòs en l’inscripció.

GALERIA DE FOTOS

VII Marxa Jufré Riuprimer 2019

VI Marxa Jufré Riuprimer 2018

V Marxa Jufré Riuprimer 2017

IV Marxa Jufré Riuprimer 2016

III Marxa Jufré Riuprimer 2015

II Marxa Jufré Riuprimer 2014

I Marxa Jufré Riuprimer 2013

GALERIA DE VÍDEOS

Institucions

Patrocinador principal

Amb col·laboració

Patrocinadors

Col·laboradors